Αγγλικό Δευτεροβάθμιο Σχολείο «Άγιος Ιγνάτιος» στην Καλκούτα.


Εγκαινιάστηκε και ήδη λειτουργείτο Αγγλικό Δευτεροβάθμιο Σχολείο «Άγιος Ιγνάτιος» στο Ορφανοτροφείο Θηλέων στην Καλκούτα.
Καθώς τα αγγλικά σχολεία είναι σπάνια στην επαρχία της Βεγγάλης, προσδοκούμε μέσα από αυτό το γεγονός να βελτιώσουμε τις προοπτικές για το μέλλον των ορφανών παιδιών μας. Με μια ελάχιστη συνδρομή θα γίνουν δεκτά και παιδιά από την ευρύτερη περιοχή.

Η ίδρυση ορφανοτροφείου αρρένων τα τελευταία χρόνια ήταν για μας μεγάλη πρόκληση. Η λειτουργία του είναι ζωτικής σημασίας, καθώς από εκεί θα προκύψουν οι μελλοντικοί κατηχητές, ιερείς αλλά και οι Χριστιανοί σύζυγοι για τα κορίτσια μας. Την πορεία για τη δημιουργία του ανέκοψε η μείωση των δωρεών από την Ελλάδα. Μια συνεισφορά από την Αυστραλία μας επέτρεψε και πάλι να συνεχίσουμε και να εξοπλίσουμε πέντε από τα δωμάτια, την κουζίνα και την τραπεζαρία.

Ήδη έχουμε δεχθεί τα πρώτα έξι αγοράκια! Είναι γλυκύτατα και έχουν κιόλας ξεκινήσει τα μαθήματά τους στο νέο μας σχολείο. Περίμεναν τόσο πολύ για να ξεφύγουν από τη φτώχεια και την ανέχεια! Προσευχόμαστε θερμά να φέρουμε άμεσα σε πέρας τον πλήρη εξοπλισμό του ορφανοτροφείου αρρένων, για να δεχθούμε περισσότερα ορφανά και άπορα αγοράκια, που είναι τόσα πολλά εδώ.

Μοναχή Νεκταρία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: