Φωτογραφίες απο το βομβαρδισμένο Χαλέπι.

Οι τρομοκράτες τις τελευταίες ώρες εξαπέλυσαν αιματηρές επιθέσεις κατά της πόλης του Χαλεπίου.Επλήγη το νοσοκομείο  Dabbit, που στεγάζει τμήμα μητρότητας και νεογνών με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 17 γυναίκες και μωρά σύμφωνα με τον Elisa Kajami,έναν κάτοικο του Χαλεπίου.

Κλεισμένοι μέσα στο δια μέρισμά τους στο δυτικό τμήμα της πόλης που ελέγχει ο στρατός ο Elia Kajamini και η κόρη του είναι τρομοκρατημένοι.Εδώ και 12 ημέρες η πόλη τους είναι το θέατρο αδιάκοπων μαχών.Κατά τη διάρκεια του 24h, οι βομβαρδισμοί είναι αδιάκοποι.

« Αυτή τη στιγή έχουμε εκατοντάδες νεκρούς στο Χαλέπι εξηγεί.Η κόρη μου είναι στο πανεπιστήμιο.Οι σχολές της Ιατρικής,Φιλολογίας,Πολιτικών Μηχανικών όλες βομβαρδίστηκαν.Νοσοκομεία χτυπήθηκαν.Το Χαλέπι είναι κάτω από τη φωτιά το πυρ των τρομοκρατών ».

Αυτή η επίθεση που οδηγήθηκε από ομάδες της αντιπολίτευσης εναντίον του Χαλεπίου επέρχεται ως απάντηση στα χτυπήματα του στρατού.Την τελευταία  εβδομάδα η συριακή αεροπορία εξαπέλυσε ένα καταιγισμό από βόμβες κατά θέσεων των « ανταρτών »  των αποκαλούμενων « μετριοπαθών » και υποστηριζόμενων από τη Δύση.

Αλλά ο Elia Kajamini είναι κατηγορηματικός: δεν υπάρχει κανένας μετριοπαθής αντάρτης στη Συρία. « όλοι αυτοί είναι τρομοκράτες.Ένας μετριοπαθής δεν παίρνει όπλα κατά της χώρας του.όταν στη Συρία σας ακούμε να μιλάτε για μετριοπαθείς μαχητές γινόμαστε εκτός εαυτού»,διαβεβαιώνει.

Για να φθάσουν στις γραμμές του ανατιπάλου οι αντάρτες σκάβουν τούνελ κάτω από την πόλη Pour και κάνουν να εκραγούν τόνοι TNT.

Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη .Υπήρχε μια μάχη μέσα στη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη και από τότε οι βομβαρδισμοί είναι αδιάκοποι. Έναςπύραυλος χτύπησε το νοσοκομείο Dabbit. Μεταξύ των θυμάτων υπήρξε ένα νεογέννητο που γεννήθηκε μια ώρα πριν. Αυτή την Τρίτη υπήρχαν 100 οβίδες  και ακόμη περισσότερες που έπεσαν στο Χαλέπι. Υπάρχουν εκατό νεκροί σε όλη την πόλη και 700 τραυματίες.Αυτοί ομοίως τοποθέτησαν ένα φορτίο 50 τόνων TNT και το ανατίναξαν μέσα σ΄ένα τούνελ κάτω από τις γραμμές του συριακού στρατού.3 πολυκατοιικίες κατέρρευσαν . Οι επιτιθέμενοι είναι άνδρες της alNosra, της Ahrar alCham και της Daesh. Οι αντάρτες όπως εσείς τους χαρακτηρίζετε στη Δύση είναι όλοι τρομοκράτες. Πείτε τους στη Γαλλία ότι δεν υπάρχουν μετριοπαθείς δυνάμεις ή μετριοπαθείς μαχητές στη Συρία. Αυτό είναι είναι ένα μεγάλο ψέμα.Αυτοί είναι τρομοκράτες

ΠΗΓΗ.dimpenews.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: